Στη SanDream χάρη στην πολυδύναμη και εξειδικευμένη ομάδα μας -που αποτελείται από άριστα καταρτισμένους με μεγάλη εμπειρία συμβούλους- μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο!

Σαντρίν Οσκιάν

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

Η πεποίθηση και η επιμονή μου στην ενεργοποίηση των εσωτερικών δυνάμεων που κρύβουμε ως άνθρωποι, με έκανε να ασχοληθώ εκ βαθέων με την αξιοποίηση των δικών μας κινήτρων, με στόχο την αφύπνιση τους, έτσι ώστε να βελτιωθεί άμεσα και αποτελεσματικά η πνευματική και συνάμα σωματική υγεία μας.

Επειδή πιστεύω στη δύναμη που κρύβει η κάθε γυναίκα εσωτερικά και στοχεύω στην επαγρύπνηση αυτής -σπουδάζοντας παράλληλα πάνω στην ψυχολογία του γυναικείου φύλου (Πανεπιστήμιο "Koreva-Formation")- ένιωσα την ανάγκη να δημιουργήσω τη SanDream, ώστε οι γυναίκες μέσω της συμβουλευτικής, να βρουν την ενέργεια που θα τις βοηθήσει, κυρίως ψάχνοντας τον ίδιο τους τον εαυτό.

Για να μπορείς να πετυχαίνεις στόχους, θα πρέπει πρώτα να έχεις πιστέψει στον ίδιο σου τον εαυτό!

Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι προγενέστερες σπουδές μου στο μάρκετινγκ και στις δημόσιες σχέσεις, ήρθαν να επαληθεύσουν αυτό που πάντα πίστευα. Δηλαδή, ότι για να μπορείς να πετυχαίνεις στόχους, θα πρέπει πρώτα να έχεις πιστέψει στον ίδιο σου τον εαυτό.

Η μεγάλη μου εμπειρία στη διοργάνωση και την υλοποίηση πολυάριθμων απαιτητικών εκδηλώσεων και η αγάπη μου για τα παιδιά, με έκανε να δημιουργήσω πριν χρόνια, βήμα-βήμα, το γαλλικό κέντρο εκπαίδευσης “Petit Paris”, το οποίο ξεφεύγει ακόμη και σήμερα από τα συνηθισμένα πρότυπα. Η επιτυχία του σε πολύ μεγάλο βαθμό οφείλεται στο ότι επεδίωξα να περάσω τη δική μου φιλοσοφία και να πρωτοτυπήσω σε όλους τους τομείς του, από το design μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των μαθημάτων.

Σήμερα λοιπόν, σας περιμένω στη SanDream, όπου με σύγχρονες τεχνικές και στρατηγικό σχεδιασμό, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε μαζί, όποια κατάσταση σας προβληματίζει!

Sandream - Συμβουλευτική υποστήριξη για τη γυναίκα και το παιδί

Ραφαέλα-Νικολέττα Καλλιούπη

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ

Στη διεπιστημονική ομάδα της SanDream τον ρόλο της συμβούλου ψυχικής υγείας και ειδικής παιδαγωγού έχει αναλάβει η Ραφαέλα-Νικολέττα Καλλιούπη. Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κάτοχος Master σε "Special Education" και ΜΒΑ σε "Βusiness Αdministration" (Kentucky University).

Πιστεύω πως κάθε παιδί μπορεί να ολοκληρωθεί σαν άτομο και να φτιάξει άρτια δομημένη την προσωπικότητα του, έχοντας λάβει τις σωστές κατευθυντήριες γραμμές με προσήλωση και αγάπη. Για αυτό ως ειδικός, στοχεύω στο να γνωρίσει το παιδί πως να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες και τα εργαλεία που δίνονται από το περιβάλλον του, έτσι ώστε να δουλεύει πιο αποτελεσματικά.

Ραφαέλα-Νικολέττα Καλλιούπη

Έχει συνεργαστεί -πραγματοποιώντας ομιλίες- με Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων σχολείων της Αττικής, καθώς επίσης και με κέντρα Ψυχικής Υγείας. Επιπλέον από το 2018, παρέχει υπηρεσίες business coaching σε ανθρώπινο δυναμικό εταιρειών. Η αγάπη της για τα παιδιά και τους ηλικιωμένους την έχει οδηγήσει στο να προσφέρει υπηρεσίες ψυχικής υγείας σε κλινικές.

Διαθέτει πτυχίο Πιάνου από το Εθνικό Ωδείο του Κράτους και πιστεύει ότι η μουσικοθεραπεία βοηθά τα άτομα να επιδράσουν διαφορετικά στο κοινωνικό τους περιβάλλον.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Ανθέων 23, Άνω Γλυφάδα

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

(+30) 6944 367218

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

10:00-19:00 | Οι online συνεδρίες γίνονται κατόπιν ραντεβού